top of page

Be Extraordinary Retreat
Andalusië
9 - 14 sep 2023
Stop surviving and start thriving!

In een veilige en liefdevolle sfeer begeleid ik jou om dag na dag steeds dichter bij jezelf te komen:  loslaten van belemmerende overtuigingen, oude gedachtenpatronen en geblokkeerde emoties, zodat je levensvreugde, je levensenergie terug vrijer kan gaan stromen, zodat je steeds beter gaat voelen wie jij werkelijk bent, zodat jouw zielsmissie heel helder wordt en zodat jij terug vanuit een zachte kracht in het leven kan staan.

In het mooie berglandschap van Andalusië ligt het verborgen pareltje Cortijo Las Salinas, idyllisch verscholen tussen bergriviertjes en olijfboomgaarden. Trakteer jezelf op deze ontspannende en helende vakantie; 5 dagen helemaal voor jezelf, genieten van yoga, meditatie, krachtige groepssessies, zon, prachtige natuur, ontspanning en heerlijke en gezonde voeding. Dit paradijselijke oord wordt gerund door een liefdevolle familie en is de ideale plek om tot rust te komen en jezelf weer op te laden. Tijdens de retreat voorzie ik onderstaand programma:

  • 8u00 ochtendwandeling / meditatie

  • 9u00 ontbijt

  • 10u30 - 12u healing sessie

  • 13u middageten

  • 14u30-16u00 Yoga

  • 19u30 avondeten

 

Naast de yogalessen, meditaties en healing sessies is er voldoende tijd om te ontspannen bij het zwembad, te relaxen met een boek in de Marokkaanse chillout lounge, te wandelen in de mooie omgeving, … kortom te genieten van de rust en stilte.

Julie Goeminne – Yoga & Meditatie - UHT instructor - gecertificeerd Touch of Matrix® therapeut

Na meer als 15 jaar als CEO in een familiebedrijf, een burn out en werkweken tot 70u, liet Julie in 2017 het bedrijfsleven achter zich en gooide haar leven volledig om. Haar passie voor lichaamsbewustzijn kreeg nu de volle aandacht en met haar Yoga & Coaching Business Puur Zijn brengt ze mensen dichter bij zichzelf zodat ze terug ontdekken wie ze zijn, en vooral wat hun zielsmissie in dit leven is. Via oefeningen die hun oorsprong vinden in het taoïsme, Touch of Matrix, de Tao Yin en Yin Yoga helpt ze mensen om terug evenwicht en kracht te vinden in het leven. Tijdens de retreat leren mensen op een doeltreffende manier oude spanningen te (h)erkennen, los te laten en het lichaam te zuiveren om zo te groeien naar meer gezondheid en geluk.

De vele voordelen van Yin Yoga op fysiek, emotioneel en mentaal vlak even op een rijtje gezet: 

1. Helpt spanning in het lichaam loslaten

2. Laagdrempelig en makkelijk te volgen

3. Zorgt voor een soepel(er) en flexibel(er) lichaam

4. Heeft een verkwikkend effect

5. Maakt je meer mindful

6. Vertraagt het verouderingsproces

7. Leert je mentale en emotionele weerstand observeren en loslaten

8. Brengt je meer in contact met jezelf

9. Zorgt voor sneller herstel van blessures

10. Maakt je meer weerbaar tegen stress

Op deze reis maak je ook kennis met de kracht van Touch of Matrix®, het veld en de leegte.

Je maakt kennis met jouw creatiekracht om jouw leven te creëren, om jouw waarheid te ontdekken en ermee aan de slag te gaan.

Wat is Touch of Matrix®?

Touch of Matrix ® is een zelfbewustzijnsmethode. Hoe zou het zijn om te ervaren dat jouw lijf meer kan dan je denkt? Hoe zou het zijn om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te activeren en ermee aan de slag te gaan?

Touch of Matrix biedt jou een nieuw perspectief op welzijn, gezondheid en bewustzijn. Deze behandelingsmethode  werkt op verschillende niveaus en pakt het probleem tot in de kern aan.

Emotionele of mentale problemen kunnen fysieke klachten voortbrengen en omgekeerd.

Met deze methode heb je op gebied van gezondheid, welzijn en welvaart alles binnen handbereik.

Door verbinding te maken tussen het grote veld van informatie en lichaamswijsheid ontstaat een op zichzelf staande, maar tevens als complementair inzetbare, methode die zeer doeltreffend is.

Voor wie is deze retreat?

Voor iedereen die de verantwoordelijkheid voor zijn gezondheid op de vier niveaus, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in eigen handen wil nemen.
Voor iedereen die zijn dagelijkse levenskwaliteit wil verhogen, meer vitaliteit en tegelijkertijd meer rust wil ervaren!
Voor iedereen die zijn ware potentieel wil laten ontwaken en zijn ware leven wil leven...
en voor iedereen die wil genieten van lekker en gezond eten, beweging en stilte!


Geen voorkennis vereist! Deze retreat is voor iedereen toegankelijk!

Reacties van vorige deelnemers:

"Hoe beschrijf je een unieke ervaring waarin je belevingen hebt die met geen woorden te beschrijven vallen temidden in een warme groep? Juist, door ze mee te maken."

"Vol verwachtingen ben ik vertrokken met individuen en teruggekeerd met een hechte groep. Het was een magische week in een unieke setting waardoor ik mij nu vrijer en sterker voel. Thx voor deze fantastische beleving."

"Met een bang hartje vertrokken maar krachtig teruggekeerd.
Meer en beter leren voelen, accepteren en loslaten, heb ik gedaan tijdens deze retreat.
Dit alles vond plaats in een oase van rust tussen de olijfbomen en samen met een groep waarvan de verbinding(en) onbeschrijflijk waren.
Dankjewel 😘"

"Overweldigend en intens, maar zo'n mooie energie tussen iedereen in de groep ❤️🙏❤️"

"De retreat is niet enkel zalig omwille van de mooie plek in Spanje, het zalige weer, het lekkere eten, de ochtenden met yoga terwijl de zon opkomt, de workshops, ……

Het is vooral een ongelooflijk cadeau aan jezelf !

Het terug in contact komen, jezelf ontdekken, loslaten, puur zijn.

Bedankt voor de vanzelfsprekende ondersteuning, de echtheid waarmee je les geeft."

Data

zaterdag 9 september – donderdag 14 september 2023

Prijs (per persoon)* 

kamer met eigen badkamer: 1600€ 

kamer met gedeelde badkamer: 1500€

gedeelde kamer met gedeelde badkamer**: 1400€

                                   

*prijs is onder voorbehoud en inclusief: alle meditatie- en yogalessen, alle healing sessies, 5 overnachtingen, 3 biologische vegetarische maaltijden per dag (ontbijtbuffet, 2-gangen lunch, 3-gangen diner), thee/koffie, bed- en badlinnen, opvolging na thuiskomst via besloten fb groep

*prijs is exclusief: vlucht, vervoer van/naar de luchthaven, verzekeringen (je wordt aangeraden een reisverzekering af te sluiten), drank (hospitality bar)

**partners/vriend(inn)en

Vluchten               INFO VOLGT NA INSCHRIJVING

Transfer                er kan een taxi gedeeld worden

                               prijs afhankelijk van het aantal deelnemers

Betaling                Bij inschrijving wordt er een voorschot van 250€ betaald. Het saldo wordt uiterlijk 1/08 betaald.

Groep: minimum 10 deelnemers, max. 15 deelnemers

Annuleringsvoorwaarden

Het betaalde bedrag wordt onder geen enkele voorwaarde terugbetaald tenzij u zelf iemand anders vindt die in uw plaats kan meegaan bij overmacht of ziekte.

Mocht de retreat onverwachts niet kunnen doorgaan, dan krijgt u een gratis voucher voor een volgende retreat met Puur Zijn.

INTERESSE ?

Schrijf je dan snel in via J_Goeminne@hotmail.com voor deze "Be Extraordinary"-retreat waarbij Julie haar passie voor bewust(er) leven met jou zal delen. 

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! 

RYT200.png
TOM.jpg
bottom of page